Depremzedeler Ücretsiz Alışveriş Yapıyor

Depremzedeler Ücretsiz Alışveriş Yapıyor

Ülkemizde yaşanmış olan deprem nedeniyle farklı kurumlar tarafından yardım kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Depremzedeler ücretsiz alışveriş yapıyor! Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Konya’da bulunmakta olan bir ilçede depremzedelerin ücretsiz olarak alışveriş yapabileceği market açılmıştır. Kahramanmaraş merkezli olan depremlerin ardından bölgeden bu ilçeye gelen tüm depremzedenin faydalanacağı ücretsiz market açılmıştır.

Deprem gibi büyük felaketin sebep olduğu olumsuz durumlarda vatandaşa yardım edebilmek adına ihtiyaçlarını almaları için Konya’nın Hüyük Belediyesi yardımda bulunulacağını belirtmiştir. Hüyük belediyesi tarafından açılmış olan sosyal marketin açılış törenin yapılmış ve Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem’de Hüyük belediyesi olarak her zaman depremzedelerin yanında olacaklarını duyurmuştur.
Depremzedeler için ücretsiz market nerede? Konusunda Konya Hüyük ilçesini belirtmek doğru olur. Burada insanların ihtiyacı olan malzemeleri ve eşyaları almaları son derece mümkündür. Belediye başkanının da törene katılması ile birlikte konuşması bittikten sonra kurdele kesilerek market kişilerin hizmetine sunulmuştur.

Belediye tarafından sunulmakta olan bu hizmet ve yardım sayesinde insanlar kendilerine göre olan ve ihtiyaç dahilinde bulunan malzemeleri, gıdaları alabilirler. Bu sayede zorlu süreçte depremzedelere yardım edilerek birlikte aşmaya çalışılacağı mesajı da verilmiş oldu. Market içerisinde insanlar tam olarak ihtiyaçları her neyse bulabilir ve bu sayede ücretsiz şekilde bu ürünlere ulaşabilirler.

Konya İlçesinde Ücretsiz Marketten Depremzede Neler Alabilir?

Konya’nın ilçesi olan Hüyük’te insanların para vermeden ücretsiz şekilde alışveriş yapmaları adına sosyal market hizmeti verilmektedir. Bu sayede depremzedelere yardımcı olmak ve yaralarını birlikte sarmak amaçtır. Ücretsiz marketten neler alınabilir? Konusunda ise kuru gıdadan, paketli ürünlere, sudan içecek ve ekmeğe kadar istenilen her şeyi almaları mümkündür.

En önemli konulardan biri olarak depremzedelere yardım edilmesi ve kendilerine bu süreçte destek olunması oldukça önemlidir. Bu nedenle Konya belediyesi de üzerine düşen görevi yaparak depremzedeler için ücretsiz market açmıştır.

Konya’nın ilçesinde bulunan sosyal market depremzedelerin kullanımına açık ve ihtiyaçlarını gidermeleri için hizmet vermektedir. Bundan dolayı depremzede ihtiyaçlarını buradan alarak gıda ve yiyecek malzemesi konusunda sorun yaşamamaktadır. Hüyük ilçesi ücretsiz market depremzedelerin kullanımına ve alışveriş yapmalarına açık durumdadır.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.