Cumhurbaşkanı Açıkladı! Emekliye 8.900 TL'ye Kadar Kredi Desteği

Cumhurbaşkanı Açıkladı! Emekliye 8.900 TL'ye Kadar Kredi Desteği

Emeklilere özel olacak şekilde 8.900 TL’lik ödeme yapılacağı Cumhurbaşkanı tarafından bildirildi. Söz konusu destek kredi kullanımı ile ödeme yoluyla olacak. İşte, ihtiyaç kredisi kapsamında sürdürecek olan destek paketi ile ilgili ayrıntılar!

Emekli maaşı almakta olan vatandaşlara sunulacak olan destek daha üste seviye de olmak ile birlikte, ihtiyaç kredisi kullanacak tüm vatandaşların uygun faiz oranlarından faydalanabileceği bildirildi. Nakit şeklinde alınacak olan destek paketleri, vatandaşların diledikleri zaman ödemeleri şeklinde ayarlanabilecek. Bu destek maksimum 8.900 TL’lik ihtiyaç kredileri için sunulmaktadır.

Anında Ödeme Al, Dilediğin Zaman Ödemelere Başla

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamada emeklere ihtiyaç kredisi sunumu detaylı şekilde yer aldı. Nakit sıkıntısı olan ve nakit talebi olan tüm vatandaşlar bu kampanyadan faydalanabilmek ile birlikte emeklilere uygulanacak faiz oranı daha düşük seviyede tutulacaktır. Bunun için emekli vatandaşların, emekli maaş hesabı üzerinden başvuruda bulunmaları gerekiyor. Kredi talebi yapılıyor, talep edilen ihtiyaç kredisi miktarı nakit olarak aynı gün içerisinde hesaplara yatıyor. Söz konusu kampanya gereği ise ödemelere dilendiği zaman başlanıyor.

Kampanyadan Faydalanmak 3 Bankadan Mümkün

8.900 TL en üst nakit ihtiyaç kredisi meblağsı olarak belirlenen kampanyadan faydalanabilmek için bildirilen üç banka üzerinden emekli maaşların alınıyor olması gerekmektedir. Kampanyaya dahil olan üç banka şu şekildedir. Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank. Eğer emekli maaşlarınızı bu bildirilen üç bankadan birinden alıyorsanız sizler de kampanyalı ihtiyaç kredisi fırsatından faydalanabilirsiniz. Emekli maaşlarının üzerinden yapılacak başvurular ile birlikte 36 ay vadeye uzanan geri ödeme ayrıcalığı ile maksimum 8.900 TL ödeme alabilmektesiniz. Dileyen vatandaşlar 12 ay ile 36 ay aralığındaki vade imkanları arasından tercih yapabilmektedir.

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.