Beklenen 2022 Bayram İkramiye Müjdesi Geldi

Beklenen 2022 Bayram İkramiye Müjdesi Geldi

Emeklilere malulen emekli olanlara dul yetim engelli aylığı alanların beklediği o müjdeli haber bakanlık tarafından duyuruldu. 2022 Bayram ikramiyesi ne kadar?

Her sene olduğu gibi bu sene de olan bayram ikramiyelerin verileceği Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Tarafından duyuruldu Emekliler tarafından merakla beklenen haber geldi.

2022 Bayram ikramiyesi ne kadar?

Merakla beklenen haber dün duyuruldu Kurban Bayramı öncesi 750 TL tutarında bayram harçlığı verilecektir. İkramiyeler yılda 2 kez verilmektedir geçtiğimiz ramazan ayında verilen bayram ikramiyesi bu seferde kurban bayramından önce verileceği açıklandı SGK ve BAĞ-KUR emeklileri bu ayki alacakları aylıklarında hem emekli maaşlarında zamlı olarak alacaklardır hem de bayram ikramiyelerini hesaplarında göreceklerdir.

Aile destek paketinin detayları

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Geçtiğimiz günlerde yapmışmış olduğu kabine toplantısının ardından çıkışta gazetecilerin sorusunu yanıtladı Her sen olduğu gibi bu senede Kurban Bayramından önce emeklilere ve ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza para yardımı yapacağız dedi. Aile destek paketinin detayları açıklandı.

Cumhurbaşkanının yapmış olduğu açıklama sonrası Sarıeroglu yapmış olduğu açıklamada öncelikle şu kelimelere yer vermiştir.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza her ay eksiksiz bir yardım paketi verilecek olup verilen bu paket 1 sene olarak her ay düzenli bir şekilde devam edecektir.

Destek paketine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlarımız için aile ve sosyal yardımlardan başvuru yapılacak olup eğer başvuru yapmaya gidecek durumda olamayanlar ise e-devlet üzerinden başvurularını yapabileceklerdir.

Başvuru sonrasında ihtiyaç sahipleri bakanlık tarafından gelir testi yapıldıktan sonra ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara 300-700 TL gibi maddi destek ödeneği verilecektir.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.