Banka Promosyonu Emekliler Nasıl Alacak

Banka Promosyonu Emekliler Nasıl Alacak

Kredi ödemesi aylıklarında başka bir bankaya taşımakta zorluk Taşıyan emeklilerin bankaların özendirme için kredi kartı ve otomatik ödeme gibi şartlar koymamasının talep ettiği belirtilmiştir. Peki emekli banka promosyonu için ne istiyor?

Bankalar emeklileri promosyonla kendilerine çekmeye çalışırken aldıkları promosyon piyasanın altında kalan emekliler farklı olanaklardan yararlanmak istiyor. Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar açıklamada bulundu. ‘’ burada bir keyfiyet söz konusu yasal düzenleme yok “açıklamasında bulundu.

Bakan banka promosyonlarında bir tavan olması ve yan ürünlerin kullansın veya kullanmasını isteyen yemeklerin ağırlığını taşıyabilmesi gerektiğini belirterek yasal düzenleme çağrısında bulunduğunu açıkladı.

‘’Müşteriler tüketim isteği olmayan hiçbir konuda zorlanmamalı ‘’açıklamasında bulundu.

Halkbank konuyla ilgili emekli maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını buraya transfer edecek tüm emeklilerin 3 yıllık taahhüt karşılığında promosyonlar aldığını belirtti 1500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL 1500 TL 2500 TL arasında 2500 TL üzeri emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi.

Vakıfbank ise ₺1500 alsın da emekli maaşı alanlara 500 500 seviye 2.500 arasında aylığı alanlara 625 2500 TL üzeri emekli maaşı alanlara ise 750 tutarında promosyon ödemesi yapacağını belirtti.

Ziraat Bankası 1500 TL altına emekli maaşı alanlara 500 1500 TL 2500 TL arasında aylığı alanlara 625 2500 TL üzeri emekli maaşı alanlara ise 750 tutarda promosyon vereceği belirtildi.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.