Asgari Ücret Zammı 2023! Mustafa Desteci Rakamı

Asgari Ücret Zammı 2023! Mustafa Desteci Rakamı

Asgari ücretler hakkında onlarca açıklamayı gelmeye devam ediyor. Son olarak Mustafa desteci Tarafından bir açıklama yapıldı. Asgari zammı 2023 Mustafa Desteci rakamı haberimizde yer alan açıklamalar şeklinde olmuştur.

Milyonların beklediği asgari ücret 2023 yılı zammı ne kadar olacak? Bakanlıklar ve üst düzey yetkililer tarafından farklı farklı açıklamalar yapılmaktadır. Genellikle konuşulan rakamlar ortalama %40 ile 50 arası bir rakam kullanılmaktadır. Peki, 2023 yılı asgari ücret zammı rakamın ne kadar olacaktır? Mustafa Desteci tarafından yapılan açıklamalar tekrardan asgari tekrardan merakları asgari ücretler ile çalışanları meraklandırdı.

Geçtiğimiz günlerde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada %50 rakamı asgari ücret için çok yüksek bir rakam olduğu belirtilmişti. Şu şekilde açıklama yapılmıştı: “hayali rakamlar değil gerçekçi rakamlarla konuşmamız lazım.”

Mustafa Desteci Açıklaması:

“Kasım ayı enflasyonu belli olduktan sonra tabii aralık ayı enflasyonu da görüldükten sonra tahmin ediyorum ki, son 6 aylık enflasyon rakamının üzerine yüzde 15-20 de refah payı koyularak asgari ücret açıklanacaktır. Ben bu artışın genel itibariyle yüzde 40 ile 50 arasında olmasının doğru olacağını ve böyle olacağını da tahmin ediyorum.”

Google'da arama yerine kamupersonelialim.com yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.