Asgari Ücret Zam Oranında Mutabakat Sağlandı! Zam Ne Kadar…

Asgari Ücret Zam Oranında Mutabakat Sağlandı! Zam Ne Kadar…

Asgari ücrete zam bekleyen 7 milyon işçi için asgari ücret zam alanında mutabık sağlandı. Peki asgari ücret ne kadar oldu? Zam ne kadar oldu? İşte tüm detaylar.

Asgari ücret ile çalışan işçi için zam söz konusu. Gündemde olan asgari ücretle zam sonuçları belli oldu. Asgari ücret zam oranında mutabık sağlandı. Asgari ücret zam ne kadar oldu?

Bugün yapılan asgari ücret tespit komisyonunun toplantısında Türk iş başkanı Ergün Atalay'ın asgari ücrete enflasyonu artışı olan nazar yapılması talihinde bulundu.

Atalay Şöyle bir açıklamada bulundu: “Asgari ücretliler, sabit gelirliler, emekliler, toplumun sıkıntı çeken kesimi. İnsanlar son yıllarda görülmedik bir ekonomik sıkıntı içerisinde. Oluşan enflasyon ortada, bu enflasyon çerçevesinde asgari ücretliye, dar ve sabit gelirliye nefes aldıracak bir düzenleme olmasını talep ediyoruz.”

7 milyon asgari ücreti için ilk toplantıda çıkan mutabakata göre asgari ücretteki artış Temmuz ayından itibaren geçerli kılınacak ve asgari ücret vergi muafiyeti yeni zam ile oluşacak miktar ile de uygulanacak.

Aşağıda yer alan sitemizin uygulamasını indirerek anlık olarak iş ilanlarına veya kamu ile ilgili anlık bildirimler ile güncel bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.