Asgari Ücret ve Emekli Maaşına Zam Tarihleri Belli Oldu!

Asgari Ücret ve Emekli Maaşına Zam Tarihleri Belli Oldu!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret ve emekli maaşına zam konusuna bir açıklık getirildi. Asgari ücrete ve emekli maaşına zam tarihleri belli oldu. İşte zam tarihleri…

Asgari ücret ve emekli maaşına zam tarihleri belli oldu. Son zamanlarda neredeyse herkesin konuştuğu bu konuya sonunda bir açıklık getirildi ve başvuru tarihleri belli oldu. Zam tarihleri için detaylar…

Geçtiğimiz hafta çalışma ve sosyal güvenlik bakanına sorulan Vedat Bilgine Zam Gelip gelmeyeceği sorulmuştu ve henüz bunun söz konusu olmadığı belirtildi.

Bu gün konuya dair açıklık getiren Sancaklı’ nın açıklaması şu şekilde oldu;

“İnşallah Temmuz ayı ile birlikte asgari ücretten tutun da emeklilerimize kadar birçok çalışan ve emeklilerimizin maaşlarına zam yapılacak.

Çiftçilerimizin kredilerinde kolaylık sağlanacak. Halkımızın yanında olmaya devam edecek olan Cumhur İttifakı bunu her alanda göstermeye devam edecektir.

para-foto-gorsel.jpg

Sayın Cumhurbaşkanımız 15 gün önce imzaladığı kararname ile çiftçilerimizin borçlarının yüzde 75’ini devletimizin ödeyeceğini ilan etti. Temmuz ayında da maaşlara zam gelecektir.”

Ekonomi anlamda asgari ücretle çalışan veya emekli olan adaylar için zamlar Temmuz ayında yapılacaktır.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.