Akbank 18-70 Yaş Arası Vatandaşlar Kampanyası

Akbank 18-70 Yaş Arası Vatandaşlar Kampanyası

Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti sadece 70 yaşın altındaki kişiler için geçerli olan kampanya başlattı. Kampanyadan sadece 18-70 yaş aralığındakiler yararlanabilmektedir. Kampanya detayları haberimizin içeriğinde.

Akbank tarafından açıklandı. Akbank Mobil üzerinden ilk defa Akbanklı olacak kişiler ücretsiz aylık 10 GB internet kazanabilecek. 18 – 70 yaş arası Vodafone kullanıcıları Vodafone Yanımda uygulamasını indirerek alacağınız davet kodunu kullanmanız yeterli olacak.

Kampanya sadece bir kere kullanıla bilinir olup Kampanyaya katılmak için Vodafone faturalı hat sahibi olunması gerekmektedir. Hediye aylık 10 GB, hak kazanılması durumunda takip eden ayda yüklenmeye başlayacak ve yüklendiği günden sonraki gelen 2 ayda da aynı gün yenilenecektir. Mobil’den Akbanklı olmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayarak ve çıkan ekranda özel davet kodunu girerek adımların takip edilmesi yeterlidir.

Kampanyadan sadece aktif Vodafone faturalı hat aboneleri yararlanabilecektir. Kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış durumda olan hatlar üzerinden kampanyaya katılım yapılamayacaktır.

Kampanyaya Vodafone Yanımda uygulamasında tek seferlik gözüken davet kodunu Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecine başlarken girerek katılabilirsiniz. Kodunuzu bir kere görebileceğiniz için aldıktan sonra başka bir yere not etmeniz gerekmektedir.

Kampanyadan ilk defa ve Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olanlar yararlanabilir.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.