2022 Kurban Bayramı Tatili Açıklandı! 8 Temmuz’da Memur Maaşları Ödenecek

2022 Kurban Bayramı Tatili Açıklandı! 8 Temmuz’da Memur Maaşları Ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatiliyle ilgili açıklamalarda bulundu. 13-14 Temmuz tatil olacak mı? Vatandaşların gözü yapılan açıklamalarda. Bayram tatili 9 gün olacak mı? Detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yapılan kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamalardaki bazı başlıklar şöyle;

Adana'da bulunan petrol rezerv değeri 1 milyar dolar

Geçtiğimiz günlerde Adana’da 2 kuyuda yüksek kaliteli petrol rezervi bulunduğu açıklandı. Kuyulardan birisi 425, diğeri 358 metre derinlikte olmak üzere elde edilen rezervin yaklaşık 1 milyar dolar dolar olarak hesaplandığı bildirildi. Açılmış olan 2 kuyuya ek 8 kuyu daha açmak için hazırlıkların sürdüğü açıklandı.

2023'te enflasyonu yeniden makul bir seviyeye çekmiş olacağız.

Enflasyonun yükünü bir süre daha omuzlamak zorunda kalacağız.

Milletimizden biraz daha sabır bekliyoruz.2023'ün şubat, mart aylarından itibaren enflasyonu yeniden makul ve hızla daha da aşağılara indirebileceğimiz bir seviyeye çekmiş olacağız. Bu noktaya ulaştıktan sonra işimiz daha kolaydır. Dar gelirlilerinin hayatlarının belli bir seviyenin altında kalmaması için çalıştık. Buradan TBMM’ye bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ek bütçenin genel kuruldaki görüşmelerinde Cumhurbaşkanı ödeneğiyle ilgili maddenin kanun metninden çıkarılmasını talep ediyorum.

8 Temmuz'da maaşlar zamlı yatacak

Temmuz ayı memur maaşları Kurban Bayramı öncesi 8 Temmuz’da zamlı haliyle ödenecek. Gençlerin yaz aylarında gönüllerince seyahat edebilecekleri bir karar. 81 ilimizin tamamında belirlenen yurtlarımız, 15 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında 18-25 yaş arası evlatlarımızın ücretsiz konaklamalarına açık olacaktır. Rezervasyonla bu yurtlardaki konaklama imkânlardan faydalanan gençlerimizin, ülkemizi rahatça gezmelerine, yeni arkadaşlıklar edinebileceklerine imkân sağlanacak.

Bayram tatili 9 gün oldu

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biride bayram tatilinin 9 güne uzatılıp uzatılmayacağıydı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda, Kurban Bayramı tatilini takip eden 13-14 Temmuz günlerinin idari izin kapsamına alınacağını açıkladı.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.