2022 Astsubay Meslek Yüksekokulları Ve Harp Okulları Tercih Süresi Değişti

2022 Astsubay Meslek Yüksekokulları Ve Harp Okulları Tercih Süresi Değişti

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih süreleri değişti. Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih sürelerinde değişiklik yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı MSB sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşıma göre 18 Nisan 2022 tarihinde başlayan ve 13 Nisan 2022 tarihinde biten 2022 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Tercih İşlemleri süresi değiştirildi.

Milli Savunma Bakanlığı MSB tercih yapacak adaylara son dakika olarak paylaşım yaptı. Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya paylaşımına göre Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri 16 Mayıs 2022 tarihi 23.59 saatine kadar uzatıldığını açıkladı.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercih işlemleri yapacak adaylar başvurularını bir an önce yapmaları gerekmektedir.

Milli Savunma Bakanlığı MSB sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşıma göre “2022 MSÜ Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Tercih İşlemleri 13 Mayıs 2022 tarihi Cuma günü 23.59 saatinde bitecektir.” diye paylaşım yapılmıştı.

Henüz tercih yapmamış adaylar Personel Temin sitesi üzerinden giriş yaparak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Adaylara Son Uyarı Yapıldı

2022 MSÜ Milli Savunma Üniversitesi'nden yapılan paylaşıma göre adayların tercih işlemlerinde hak kaybına uğramaması için başvurularını bir an önce yapmaları istendi.

2022 MSÜ Milli Savunma Üniversitesinden yapılan açıklamada, "Adayların tercih işlemleri sırasında hata yapmamaları ve hak kaybına uğramamaları için yapılan açıklamayı dikkatli bir şekilde okumaları gerekmektedir.

Kara Harp Okulu'nda (ANKARA) yapılacak 2'nci seçim aşamalarına, sadece tercih yapan adaylar çağırılacaktır." İfadeleri söylendi.

2022 MSÜ Milli Savunma Üniversitesi tercih işlemleri 16 Mayıs 2022 23.59 tarihine kadar uzatıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.