ÇAYKUR Fabrikaları İŞKUR Üzerinden 1072 İşçi Alacak

ÇAYKUR Fabrikaları İŞKUR Üzerinden 1072 İşçi Alacak

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) İŞKUR üzerinden fabrikalarda çalıştırılmak üzere 1072 işçi alacak. ÇAYKUR fabrikaları İŞKUR üzerinden başvuruları 30 Nisan 2024 tarihi bitimine kadar yapılacağı açıklandı.

ÇAYKUR Fabrikaları 1072 İşçi Alacak

Rize İŞKUR Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre ÇAYKUR'un Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun'da faaliyet gösteren fabrikalarında istihdam edilmek üzere 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli geçici işçi, 17 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere 1072 mevsimlik işçi alımı yapılacak.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü başvuruları 26 Nisan 2024 tarihinde başlayacak ve 30 Nisan'da sona erecektir. Başvurular e-devlet, Alo 170 ve "www.esube.iskur.gov.tr" adresinden yapılabilecektir.

Başvurular için ikametgah şartı arandığı, işe başlayacak mevsimlik işçiler için aynı yerde 5 yıl görev yapma zorunluluğu bulunduğunun altı çizilen açıklamada, noter kurasının ise 14 Mayıs Salı günü Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda gerçekleştirileceği kaydedildi.

İŞKUR Kamu İşçi Alımı Başvuru Yapma Sistemi Bilgisi - İş ve Meslek Danışmanlığı

İŞKUR Kamu İşçi Alımı Başvuru Yapma Sistemi Bilgisi son zamanlarda iş arayan birçok kişinin dikkatini çeken önemli bir konudur. İş ve Meslek Danışmanlığı alanında hizmet veren uzmanlar, bu sistem hakkında detaylı bilgiye sahiptirler. İŞKUR tarafından yürütülen İşçi Alımı Başvuru süreci, adayların başvurularını online olarak gerçekleştirebilecekleri bir sistemdir.

Kamu kurumlarının ihtiyaç duyduğu personel alımları da bu sistem üzerinden yapılmaktadır. Bu makalede, KAMU İŞÇİ ALIMI BAŞVURU SİSTEMİ hakkında detaylı bilgi bulabilir ve başvuru süreci ile ilgili adımları öğrenebilirsiniz. İş arayanlar için bu sistem oldukça kullanışlıdır ve iş bulma konusunda önemli bir kaynaktır.

İŞKUR Kamu İşçi Alımı Başvuru Süreci ve Detayları

İŞKUR tarafından yapılan kamu işçi alımı için başvuru süreci ve detayları oldukça önemlidir. Başvuru sürecinin adımları, gereklilikleri ve başvuru sistemi hakkında bilgi sahibi olmak adaylar için büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Başvuru Süreci Detayları

İŞKUR üzerinden açıklanan ilanları takip edin.

Kamu İşçi Alımı için gerekli belgeleri eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlayın.

Başvuru Sistemi üzerinden online başvurunuzu tamamlayın.

İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞININ İŞKUR KAMU İŞÇİ ALIMI

İş ve meslek danışmanlığı, İŞKUR'un kamu işçi alım sürecinde kilit bir rol üstlenmektedir. Bu süreçte, iş ve meslek danışmanları iş arayanların beceri ve deneyimlerini belirleyerek, uygun pozisyonlara yönlendirme yaparlar. Ayrıca işverenlerle de bağlantı kurarak işçi alım sürecinde aktif bir rol oynarlar.

İş Arayanlar İçin Önemi

İş ve meslek danışmanları iş arayanlara, iş ilanlarına ve başvuru süreçlerine dair rehberlik yaparak, iş arama sürecinde destek olurlar. Bu sayede iş arayanlar, kendilerine en uygun işe başvurabilir ve iş bulma olasılıklarını artırabilirler.

Twitter: kamupersoneli2.

Facebook: kamupersonelialim1.

Instagram: kamupersonelialim.

APPLE telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

ANDROİD telefonlara cep uygulaması için tıklayın.

HUAWEİ telefonlara cep uygulaması için tıklayınız.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.