Öğrencilere Müjde! 1250 TL Kırtasiye Malzemeleri Yardımı Yapılacak

Öğrencilere Müjde! 1250 TL Kırtasiye Malzemeleri Yardımı Yapılacak

Yaz tatilinin sona ermesine ve okulların açılmasıyla birlikte öğrencilere müjde verildi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine kırtasiye malzemelerine yardım parası verilecektir. 1250 TL tutarında yapılacak olan yardım için başvurular başladı

Kırtasiye Yardımı

Maddi durumu yeterli olmayan öğrencilerin eğitim hayatlarını refah bir konumda gerçekleştirilmesi için ihtiyaç sahibi hanelerde yaşayan çocuklara kırtasiye desteği yardımı yapılacaktır. İlk açıklama Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı.

Yapılan açıklamaya göre, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim ve öğretim hayatına katkı sağlamak amacı ile en fazla 1250 TL kırtasiye destek ödemesi yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin eğitim hayatlarının örgün bir şekilde devam etmesi gerekmektedir. Kamupersonelialim.com sitesi olarak tüm ayrıntıları sunduk.

Başvuru Şartları Nedir?

Kırtasiye yardımı için başvuru yapmak isteyen öğrencilerin en az ilkokul düzeyinde bir öğretim kademesinde örgün olarak eğitim alıyor olması gerekmektedir.

Başvuruları onaylanan öğrencilere ilkokul düzeyinde 750 TL, ortaokul düzeyinde 1000 TL, lise düzeyinde ise 1250 TL destek ödemesi yapılacaktır.

Başvurular başlamış olup 8 Eylül 2023 tarihine kadar devam edecektir. Kayseri Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi aracılığıyla elektronik olarak Başvuru işlemlerinize tamamlayabileceksiniz. Kırtasiye destek ödemelerinden faydalanacak olan öğrenciler için kurum tarafından gerekli şartları sağladıktan sonra ödeme işlemleri başlayacaktır. 2023 ve 2024 yılı eğitim öğretim dönemi kapsamında kırtasiye desteğinden faydalanabileceksiniz.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılmış olan yardım açıklaması yine aynı site üzerinden başvuruların alınması ile gerçekleşecektir.

Farklı belediyelerden yardım ilanlarına ve detaylarına ulaşmak için cep uygulamamızdan bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.