Öğrenciler Müjde! Vergisiz Telefon ve Bilgisayar Alım Tarihi Belli Oldu

Öğrenciler Müjde! Vergisiz Telefon ve Bilgisayar Alım Tarihi Belli Oldu

Güncel olarak yapılan açıklamaya göre, üniversite öğrencilerine vergisiz telefon ve bilgisayarın nasıl ve ne zaman alınacağı belli oldu. Vergisiz şekilde alım yapılacak modeller ve detayları haberimizde sizler için sunulmuştur.

Vergisiz Telefon ve Bilgisayar Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde kabine toplantısından sonra açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre, üniversiteli öğrencilerin vergisiz telefonunun yakın zaman da hayata geçirileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuya ilişkin yapmış olduğu son açıklama:

"Üniversiteli gençlerimize piyasa satış fiyatı 9 bin 500 lirayı geçmeyen cep telefonu ve bilgisayarlar için toplamda 5 bin 500 liraya kadar teknolojik cihaz desteği vereceğiz."

"Bu destekle cep telefonu için piyasa fiyatının yüzde 44,4'üne, bilgisayarlar için ise piyasa fiyatının yüzde 16,7'sine kadar bir tutarda destek sağlayacağız. Yine örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimizin bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 gigabayt kota tanımlıyoruz" dedi.

Alım Nasıl Yapılacak?

E - Ticaret siteleri üzerinden yeni bir sekme açılacak. Açılacak olan sekmelerde vergisiz telefon ve bilgisayarların fiyatları yazacak ve satış yapılacaktır. Ayrıca sadece E- Ticaret siteleri üzerinden değil, normal işyerlerinde de vergisiz telefon satışı yapılacaktır. Öğrenciler bu kampanyadan yalnızca Türkiye’de üretilen modellerden satın alabileceklerdir.

Vergisiz Telefon Modelleri

CASPER - VİA : (Via M30, Via M30 Plus, Via X30 Plus, Via X30, Via M35, Via F30, F30 Plus),

XIAOMI – REDMI: (12C, 10, 12, NOTE 12),

REEDER: (S23 PRO MAX),

SAMSUNG: (A04, A13, A14, A23, A24, M13, M14, M23, M33),

GENERAL MOBILE: (GM 22 S, GM 22 Pro, GM 23, GM 23 SE, GM 24 Pro)

OMIX: (X3, X5, X400, X600, X700),

Vergisiz Bilgisayar Modelleri

Lenovo, HP –14, ASUS, DELL ve VOSTRO modelleri başta olmak üzere farklı modellerinde satın alınabileceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.