Kamu 126 Daimî Temizlik Personeli ve İşçi Alımı

Kamu 126 Daimî Temizlik Personeli ve İşçi Alımı

Kamu 126 daimî temizlik personeli ve işçi alımı yapacağı açıklamasında bulundu. İlgili alanlarda göreve alımda adaylardan herhangi bir KPSS puan şartı aranmadığı belirtildi. Peki adaylardan aranan başvuru şartları nelerdir? Sürece dair detaylar haberde.

Kamu Temizlik Personeli ve İşçi Alımı

İBB iştiraki olan, İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Tic. A.Ş. bir güncel ilanda bulundu. 2 kişi mobil teknik personeli, 36 kişi teknik personeli, 88 kişi temizlik personeli olmak üzere 3 unvanda toplam 126 kişi personel alımı yapacağını duyurdu. Kamupersoneliailm.com yazar ekibi olarak habere detaylar haberimizde verilmiştir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Kamu haklarına sahip olmak, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartına sahip olmak, ilgili alanlarda görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmuyor olması, yapılan arşiv soruşturması ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almış olmak. Kamupersonelialim.com olarak detayları sunduk.

Daha önceden görev almış olduğu kamu kurum ve kuruluşundan herhangi bir ahlaki nedenden ve disiplinsizlikten dolayı görevinden çıkarılmamış olmak, başvuruda bulunan erkek adayların askerlik görevini tamamlamış bulunuyor olması, en az ilkokul diplomasına sahip olmak gerekmektedir.

Mobil teknik personel adayları alımı için kaynakçılık, elektrik, sıhhi tesisat, demir doğrama, boya, imalat, tamirat işçiliği malzeme bilgisine ve tecrübesine sahip olmaları gerekmektedir.

Teknik Personel adayları alımları için sıhhi tesisat, elektrik, inşaat, boya vb. alanlarda tecrübeye sahip olmak gerekmektedir.

Temizlik personeli alımı için tercihen 2 yıl tercihen tecrübeye sahip olmak gerekmektedir.

Kamu Personel Alımı Başvuruları Nasıl ve Ne Zaman Gerçekleşecektir?

İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Tic. A.Ş. tarafından gerçeklesek olan daimî personel alımı başvuruları 6 Eylül 2023 tarihinde başlamıştır. Adaylar başvuruları 12 Eylül 2023 tarihine kadar tamamlamış olmaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını kariyer.ibb.istanbul (Genel Başvuru Alanı) adresine yapacaklardır. İstanbul iş ilanları olarak sunulmuştur.

Kaynak:kamupersonelialim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.